29.11.2016 Sinebrychoffinkatu 11 A

UUDISKOHDE:

Asunto Oy Sinebrychoffinkatu 11 A
M-NÄKYMÄ-SISÄPIHALTA

Entiseen Finnetin edustus-/toimistorakennukseen valmistuu 30.9 – 30.11.2018 omalle tontille täysin uudella talotekniikalla varustettuja ainutlaatuisia asuntoja ja työtiloja. Taloyhtiössä on jo entuudestaan omassa siivessään asuntoja ja nyt saneerattavaan 6. kerroksiseen osaan täydennetään nämä uudet huoneistot. Kaakonpuoleiset huoneistot saavat omat lasitetut parvekkeet ja yläkerran toiseen kattohuoneistoon on saatu lisäksi toinen jättikokoinen lasitettu terassi, joka suuntautuu luoteeseen. Kaikista asunnoista on harvinaisen väljät näkymät puistomaiselle, avaralle sisäpihalle tai kaupunki-/puistonäkymin.

P1080321

Asunto Oy Sinebrychoffinkatu 11 sijaitsee ainutlaatuisesti ”Koffinpuiston” vieressä, Bulevardin välittömässä läheisyydessä. Koffinpuisto on kantakaupungin yksi arvostetuimmasta ja kauneimmista viheralueista. Puistomainen ympäristö leikkipaikkoineen sekä yhtiössä toimivan päiväkoti Haukan ansiosta voidaan sanoa sijainnin olevan täydellinen myös lapsiperheille. Helsingin keskustan kaikki palvelut sekä hyvät liikenneyhteydet kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Ruoholahti on myös lähellä.

M-NÄKYMÄ-HUONEISTOSTA-72

Asunnot on suunniteltu pohjaratkaisultaan todella tehokkaiksi ja toimiviksi. Isot ikkunat tulvivat valoa ja tekevät asunnoista entistä valoisammat. 3-4 huoneen asunnot ovat läpitalon huoneistoja. Laadukkaat keittiöt ovat Kitzenin mallistoa ja yksilöllisesti tähän kohteeseen räätälöityjä. Kodinkoneet ovat rosteripintaisia Siemensin mallistoa. Kaikkiin asuntoihin tulee induktioliesitaso sekä integroitu astianpesukone ja jää/pakastinkaappi. Pienimmissä asunnoissa on mikro/uuni yhdistelmä ja isommissa erillinen kalusteuuni ja mikro. Pesutilojen ja wc:n kalusteet ja laatat ovat Laattapisteen mallistoa. Lisäksi laatoitetut tilat tulevat mukavuus lattialämmityksellä, alas lasketut katot led valaistuksella, Welhon kaapeli-tv, Cat 6 kaapelointi sekä ovipuhelin puhe- ja kuvayhteydellä. Ostajilla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin rakentajan ilmoittaman toimittajan ja aikataulun puitteissa. Talon kellarikerroksessa sijaitsee jokaisen oma kellarikomero, sauna, pukuhuone, pesutupa, kuivaushuone sekä polkupyörä/ulkoiluvälinevarasto.

HUONEISTO81

RS-kohde. Arvioitu valmistuminen 30.9 – 30.11.2018. Rakentaja: Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy.

Kohteen osoite: Sinebrychoffinkatu 11 A, 00120 Helsinki.

Kaikki asunnot ovat tällä hetkellä varattu tai myyty!

 

Myynti ja esittelyt:
Tomi Salin p. 0440 648 175, tomi.salin(a)lahtinenlkv.fi tai
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen(a)lahtinenlkv.fi.

Huom! Asunnot myydään velattomina. Maksueriä tulee olemaan 7-8, joita maksetaan rakennustöiden etenemisen mukaan. Viimeinen erä maksetaan, kun kohde on valmis.

TILAA ESITE:
Tilaa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä kohdat alla:

 

Haluan että minuun otetaan yhteyttä