21.6.2017 araportti

UUDISKOHDE:
As Oy Espoon Äraportti 2

äraportti2 - ennakkomarkkinointi - uudiskohde - laaksolahti

As Oy Espoon Äraportti 2 on kuuden asunnon yhtiö, johon valmistuu moderneja asuntoja hyvien yhteyksien äärelle. Toimivapohjaisten kotien suunnittelusta vastaa tunnettu arkkitehti Pet Michael, jonka luomuksena nämä upeat puuverhoillut talot ovat syntyneet. Päätyseinät ja huoneistojen väliset seinät tehdään kivestä. Ammattimaisesta rakentamisesta vastaa Vujema Oy.

Suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita parhaimmillaan! Laadukas, ammattitaitoinen ja yksilöllinen rakentaminen yhdistettynä skandinaavisen tyylikkäisiin ja valoisiin asuintiloihin erottaa tämän yhtiön muista/erottuu edukseen muista yhtiöistä. Asuntoihin kuuluu omat aidatut ja aurinkoiset piha-alueet sekä parveke päivä- ja ilta-aurinkoon. Asuintiloissa on panostettu perheiden yhteisessä käytössä olevien tilojen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Avokeittiöt ja valoisat olohuoneet vaalein värimaailmoin noudattavat nykypäivän perheiden visuaalista ja laadullista vaatimustasoa. Suuret ikkunat tarjoavat myös omalta osaltaan valoa asuntoon.

äraportti2 - ennakkomarkkinointi - uudiskohde - laaksolahti

Lisäarvoa on tuotu hyvillä materiaaleilla eri värivaihtoehtoineen, saksalaisen Noblessan laadukkailla keittiökalusteilla, Siemensin teräs-kodinkoneilla sekä kauttaaltaan LED valaistuksilla ym. Huoneistot ovat varustettu käyttökustannuksiltaan todella edullisella maalämmöllä (vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa). Lisäksi jokaiselle asunnolle on autokatospaikka ja sähköpistokkeellinen pihapaikka. Talot rakennetaan tuulettuvalla alapohjalla ja katot tulevat olemaan harja/tiili. Näissä asunnoissa on kaikki kohdillaan!

äraportti2 - ennakkomarkkinointi - uudiskohde - laaksolahti

Laaksolahden K-market n. 2 km, Karakallion Lidl n. 1,5 km, Kauppakeskus Sello n. 4 km. Leppävaaran urheilupuisto ja uudistettu uimahalli n. 3,5 km. Jupperin koulu n. 1,3 km, Rastaalan koulu n. 900 m, Karakallion koulu n. 1,5 km. Useita päiväkoteja alueella. Bussipysäkki vieressä. Hyvät yhteydet omalla autolla.

Arvioitu valmistuminen 07/2018.

Rakentaja: Vujema Oy.
RS-pankki: Aktia Pankki Oyj.
Arvioitu energialuokka: C.
Kohteen osoite: Äraportti 2 F, 02620 Espoo.

Myynnissä olevat asunnot:

F25 | 124 m² | MYYTY
F26 | 82 m² | MYYTY
F27 | 82 m² | MYYTY
F28 | 100 m² | 5 h, k, rt, s, ph/khh, parveke
F29 | 100 m² | MYYTY
F30 | 102 m² | MYYTY

 

äraportti2 - ennakkomarkkinointi - uudiskohde - laaksolahti

Kohteen myynti:

Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi 

TILAA ESITE:
Tilaa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Valitse jompi kumpi vaihtoehto (pakollinen):
Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisistaEi kiitos, en halua tilata uutiskirjettä

Tutustu tietosuojaselosteeseemme: https://www.pekkalahtinenlkv.fi/tietosuoja_markkinointirekisteri/