6.11.2017 haltijatontunkoto

UUDISKOHDE:
As Oy Espoon Haltijatontunkoto

Luonnonläheiselle ja rauhalliselle Tontunmäen asuinalueelle, vehreälle 963 m² tontille, valmistuu joulukuussa 2018 kolmen upean kodin rivitaloyhtiö. Jokainen koti rakennetaan käytännöllisillä ratkaisuilla kolmeen kerrokseen, viihtyvyyttä, estetiikka tai edustavuutta unohtamatta. Jokainen asunto on pinta-alaltaan 128 m², sisältäen 4 huonetta sekä alimman kerroksen askarteluhuoneet saunoineen sekä kodinhoitohuoneineen. Asunnoilla on oman piha-alueen lisäksi katetut terassi sekä parveke etelään. Tämä koti muuntuu perheen moniin erilaisiin tarpeisiin sekä edustaa tyylikästä ja modernia tilojen suunnittelua toimivilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla mm. À la Carten keittiökalusteet Mielen kodinkoneilla.

Jokaisella asunnolla on 2 autopaikkaa, joista toinen on katospaikka. Yhtiöön tulee lämmitysjärjestelmäksi energiataloudellinen poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä, mikä mahdollistaa miellyttävän sisälämpötilan sekä myös todella edulliset asumiskustannukset. Yhtiön sijainti on loistava jo pelkästään rauhallisen ja viihtyisän ympäristönsä ansiosta, mutta ollen kuitenkin kävelymatkan päässä Tapiolan sekä Niittykummun kattavista palveluista ja metroasemasta, unohtamatta Tapiolan urheilupuiston tarjoamia harrastusmahdollisuuksia sekä alueen erittäin hyviä kouluja.

Kodin sisätilat ja pintamateriaalit

Meille on tärkeää tarjota sinulle ja perheellesi upea koti, juuri teidän tarpeisiinne vastaten, myös pintamateriaalivalintojen osalta. Hyvin kivitalorakentamisen osaavan ja rakennusprojektin kokonaisuutena hoitavan PRC Rakennus Oy:n kanssa olemme suunnitelleet materiaalivalinnat huolella myös laatta-, keittiö- sekä kodinkonevalintojen osalta. Asuntojen sisätilojen suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita, tarpeita sekä vaatimuksia parhaimmillaan. Suunnittelussa on panostettu ennen kaikkea asuintilojen viihtyisyyteen sekä käytännöllisyyteen, kodin edustavuutta unohtamatta. Asumismukavuutta lisääviin käytännönratkaisuihin on kiinnitetty suunnitteluvaiheessa erityistä huomiota. Suuret, lähes seinäkorkeuden mittaiset ikkunat, tuovat lisävaloa sekä avaruutta yhtenäiseen olohuone – keittiötilaan sekä tarjoavat kauniit, seesteiset näkymät ympäristöön.

Asuntojen neliöt jakautuvat seuraavasti:
huoneistoala 128 m². Oh, k, rt, 3 x mh, eteisaula, kph, wc 88,3 m² + aputilat: 2 x askh, khh, pesuh, vh, sauna ja var/tekninen tila 39,7 m². Edellä mainittujen neliöiden lisäksi oma piha-alue, terassi ja yläkerrassa parveke, joka on optiona mahdollisuus lasittaa. Lisäksi autokatos ja ulkopaikka asunnon lähellä.

Tontunmäki asuinalueena

Upea koti ja asuinympäristö siihen kaikkein tärkeimpään ja merkityksellisimpään: sinun ja perheesi elämään sekä hyvään arkeen. Tontunmäestä löydät turvallisen sekä rauhallisen ympäristön koko perheellesi. Tämä koti on juuri Sinulle ja perheellesi, joka arvostat asuinalueen rauhallisuutta, turvallisuutta ja hyviä kouluja, asuinviihtyvyydestä tai edustavuudesta kodissaan tinkimättä. Tapiolan kattavat palvelut ja kulttuurielämykset ovat vain pienen kävelymatkan päässä. Lyhyet työmatkat ja hyvät, nopeat yhteydet sekä Espoon sisällä että koko pääkaupunkiseudun alueella antavat lisää aikaa perheellesi.

Idyllinen Tontunmäki on asuinalueena sekoitus vanhaa ja uutta pien- sekä rivitaloaluetta. Alueella on edelleen jäljellä muutamia yksittäisiä vanhoja rakennuksia sekä vehreitä puutarhoja, jopa 1900 –luvun alkupuolelta. Tontunmäki on osa Espoon Niittykummun asuinaluetta liittyen Suur – Tapiolan Suur-Piiriin. Tapiolan urheilupuisto, jäähalli, uimahalli sekä urheilun monitoimihallit antavat monia erilaisia mahdollisuuksia harrastamiseen. Lähialueella on useita suomenkielisiä, erittäin arvostettuja suomalaisia päiväkoteja, peruskouluja sekä lukioita. mm Suomen parhaimpien lukioiden joukkoon vuosittain aina valittu, maineikas Etelä – Tapiolan lukio on vain kävelymatkan päässä. Ruotsinkielinen (kielikylpy) varhaiskasvatus (päiväkoti ja esikoulu) sekä peruskoulu sijaitsevat myös lähellä (Westendissä, Olarissa sekä Haukilahdessa). Lähialueella on useita hyviä leikkipuistoja sekä asukaspuistoja monimuotoisine kerhotoimintoineen. Lähialueen upeat, vehreät ulkoilumahdollisuudet tekevät Tontunmäen alueesta ainutlaatuisen viihtyisän ympäristön, monet vehreät puistoalueet sekä kävelypolut antavat rauhaa ja mahdollisuuden koko perheelle nauttia luonnosta yhdessä, aivan keskellä kaupunkia. Lyhyen matkan päässä löytyy myös Tapiolan Otsolahden pienvenesatama, joka mahdollistaa perheen veneilyharrastuksen. Tapiolan uusi golfkenttä on vain pyöräilymatkan päässä uudesta kodistanne.

Kaupat ja palvelut sekä kulttuuri

Lähialueelta löytävät kaikki kattavat peruspalvelut. Niittykummun uusikauppakeskus sekä Tapiolan uudistuva keskusta sekä kauppakeskus Ainoa ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tapiolan kulttuurikeskus, kirjasto, Espoon Kaupunginteatteri sekä Espoon modernintaiteen museo Emma mahdollistavat osallistumisen moniin erilaisiin kulttuuritapahtumiin, konsertteihin sekä muihin tapahtumiin. Kulttuurikeskuksen yhteydessä toimii myös Espoon musiikkiopisto, EMO joka on Espoon suurin ja vanhin taideoppilaitos, antaen taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista monipuolista ja laadukasta opetusta. Länsimetron pysäkki lähellä Tapiolan urheilupuistoa ja kävelymatkan päässä kodistanne, mahdollistaa nopean liikkumisen ja erinomaiset yhteydet sekä Espoon sisällä että myös nopean siirtymisen Helsingin keskustaan.

Kohteen osoite: Haltijatontunkuja 6, 02200 Espoo.
RS-kohde. Arvioitu energialuokka: C.

Rakennustöiden aikataulu

Rakennustyöt etenevät aikataulussa ja nyt asennetaan jo kalusteita sekä lattioita. Katso kuvagalleria >>

Arvioitu valmistuminen 12/2018. Rakennuttaja: PRC Rakennus Oy.

 

Myynnissä olevat asunnot:

As 1 | 128 m² | 4 h, k, rt, 2 x askh, 2 x kph, s, khh, vh, varasto (MYYTY)

As 2 | 128 m² | 4 h, k, rt, 2 x askh, 2 x kph, s, khh, vh, varasto

As 3 | 128 m² | 4 h, k, rt, 2 x askh, 2 x kph, s, khh, vh, varasto (MYYTY)

Kohteen myynti:

Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi 

TILAA ESITE:
Tilaa esite ja hinnasto kohteesta täyttämällä tiedot alla:

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Kyllä kiitos, haluan samalla tilata uutiskirjeen ja saada ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä ajankohtaisista asuntouutisista

Tutustu tietosuojaselosteeseemme: https://www.pekkalahtinenlkv.fi/tietosuoja_markkinointirekisteri/