16.9.2013 Kluuvintie 8 A2, Mankkaa, Espoo
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail

Kluuvintie 8 A2, Mankkaa, Espoo

Näyttävä ja kaunis koti vaativaankin makuun eli siihen kaikkein tärkeimpään ja merkityksellisimpään: sinun ja perheesi elämään sekä hyvään arkeen. Rauhalliselle Mankkaan lapsiystävälliselle pientaloalueelle valmistuu maaliskuussa 2019 vehreälle omalle 3418 m2 suuruiselle tontille seitsemän pääosin vaaleaksi rapattuja 1-tasoisia koteja erittäin toimivilla pohjaratkaisuilla. Kuusi huoneistoa toteutetaan 1-tasoisina paritaloina ja yksi 2-tasoisena erillistalona.

Nämä kodit edustavat viimeisintä skandinaavista tyylikkyyttä toimivilla pohja- ja materiaaliratkaisuilla. Olohuoneen ja keittiön yhtenäinen tila sekä 2,7 m huonekorkeus isoine ikkunoineen, korostavat kodin avaruutta sekä ilmavuutta ja tuovat lisävaloa sekä tyylikkyyttä asumiseen. Olohuoneesta on suora kulkuyhteys etelä-/länsisuuntaan sijoitetulle terassille ja omalle pihalle, joka kutsuu nauttimaan aamukahvista sekä auringonlaskusta. Terassit on mahdollista lasittaa (optio).

Näissä tyylikkäissä ja toimivissa taloissa on lisäksi varastot ja kaksi sähköistettyä autopaikkaa, joista toinen on autokatospaikka sekä useita erittäin hyviä teknisiä ratkaisuja mm. energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu kauttaaltaan oleva vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto. Tämä kaikki mahdollistaa miellyttävän tasaisen sisälämpötilan läpi kokovuoden sekä myös todella edulliset asumiskustannukset. Näissä kodeissa on laadukas ja kestävä peltikatto. Jokaisessa huoneistossa on myös takkavaraus. Lisäksi yhtiöön tulee kiinteistökuitu, jonka kautta mahdollista saada Elisan laajakaista sekä kaapeli-tv. Kohde on turvallinen RS-kohde.

Kattavammat tiedot löydät esitteestä, jonka voit ladata:
https://www.pekkalahtinenlkv.fi/kluuvintie/

Lisätiedot ja esittelyt:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen(a)lahtinenlkv.fi

TILAA ESITE TÄSTÄ KOHTEESTA TÄMÄN SIVUN ALALAIDASTA!

Osoite: Kluuvintie 8 A2, 02180 Espoo
Tyyppi: Paritalo
Tilat: 5-6 h, k, rt, s, khh + var
Asuin m² / kok. m² n.: 132,0m² / 138,0m²
Rakennusmateriaali: Puurunko, rappaus
Hissi: Ei
Rakennusvuosi: 2018
Näkymät ja ikkunoiden suunta: Pääosin itä, etelä ja länsi
Keittiö/varusteet: Kotimaiset Topi Kaluste Oy:n kalusteet. Rosteriset Siemens-kodinkoneet: jää-/ viileäkaappi, tornipakastinkaappi, astianpesukone, induktio liesitaso, erillisuuni, mikro, liesituuletin. Erillisten kalustekuvien mukaan.
Kph/wc/varusteet: Kotimaiset Topi Kaluste Oy:n kalusteet. Alakerrassa pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja erillinen wc kalusteineen. Yläkerrassa pesuhuone / wc. Erillisten kalustekuvien mukaan.
Sauna: Tervaleppälauteet, sähkökiuas.
Säilytystilat: Kaapistoja, vaatehuone, lämmin varasto/tekninen tila.
Pintamateriaalit: Olohuoneen, makuuhuoneiden ja keittiön lattia on valkolakattua tammilautaparkettia. Eteisen, wc:n, saunan, pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen lattia ovat laatoitettuja. Pesutilojen seinät on laatoitettuja. Asuintilojen seinät on pääosin maalattuja.
Energialuokka: Energialuokka: C2013
 
YHTIÖ
Nimi: Asunto Oy Espoon Kluuvintie 8
Asuinhuoneistot: 7 kpl
Lämmitys: Maalämpö,vesikiertoinen lattialämmitys, kon.ilmavaihto, LTO
Autopaikat: Jokaisella huoneistolla 2 autopaikkaa, joista toinen katospaikka.
Tontin koko: 3418,00 m²
Tontin omistus: Oma
 
ASUINALUETIETOJA:
Kaavoitus: Asemakaava
Palvelut: Mankkaan ostoskeskus n. 1 km, Tapiolan keskus n. 3,5 km, Tapiolan urheilupuisto n. 2,1 km, Tapiola golf n. 2,8 km., Koulut: Mankkaanpuron sekä Mankkaan koulu n. 1,1 km, Seilinmäen päiväkoti n. 350 m, Pohjois-Tapiolan koulut n. 3 km.
Liikenneyhteydet: Mankkaan ostoskeskus n. 1 km, Tapiolan keskus n. 3,5 km, Tapiolan urheilupuisto n. 2,1 km, Tapiola golf n. 2,8 km.
 
ASUMISKUSTANNUKSET
Hoitovastike: 237.60 € / kk
Kokonaisvastike: 237.6 € / kk
Muut maksut: Mm. Asuntojen lämmitys kuuluu hoitovastikkeeseen. Vesi kulutuksen mukaan.
 
HINTA:
Myyntihinta: 356.400,00 €
Velkaosuus: 343.200,00 €
Velaton hinta: 699.600,00 €

 

Myynti ja esittelyt:
Pekka Lahtinen 0400 606730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteenHaluan että minuun otetaan yhteyttä

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaata tekstiä

CAPTCHA - Vahvista painamalla ruksi: