16.9.2013 Aapontie 11 A, Mankkaa, Espoo
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail

Aapontie 11 A, Mankkaa, Espoo

Hyvällä maulla ja rakkaudella remontoitu ja hoidettu koti odottaa uutta perhettä!

Tämä upea yli 240 m2 paritalo ihastuttaa valoisuudellaan, pihan vehreydellä sekä alakerran näyttävällä saunaosastolla! Uima-allas, viimeisen päälle laitettu sauna- ja takkatila. Mitä muuta sinä kaipaat?

Graniitti-tasot, laadukkaat kodinkoneet ja runsaasti säilytystilaa, niistä on tämä keittiö tehty. Todella tilavan olohuoneen yhteydessä on ruokailutila, mihin mahtuu jopa 8-hengen ruokailuryhmä. Olohuoneesta käynti myös tilavalle terassille. Yläkerran isojen ikkunoiden ansiosta valo pääsee oikeuksiinsa tehden tilasta vieläkin valoisamman. Alakerran ehdoton valttikortti on upean kylpyosaston lisäksi vaatehuone/varasto sekä iso kodinhoitohuone. Tästä kodista ei säilytystila helposti lopu.

Varaa oma esittelyaikasi tähän ihastuttavan kotiin!

Myynti ja esittelyt:
Marina Wollstén p. 044 244 8475, marina.wollsten(a)lahtinenlkv.fi

TILAA ESITE TÄSTÄ KOHTEESTA TÄMÄN SIVUN ALALAIDASTA!

Osoite: Aapontie 11 A, 02180 Espoo
Tyyppi: Paritalo
Tilat: 4 h, k, kph, vh, ask.h, takkah, psh, s, wc, u-a, varasto
Asuin m² / kok. m² n.: 242,0m² / 242,0m²
Kerros/Kerroksia: 1-2/2
Rakennusmateriaali: Puu, betoni, bitumilaatta
Hissi: Ei
Rakennusvuosi: 1973
Näkymät ja ikkunoiden suunta: Länsi - itä
Keittiö/varusteet: Festivo kylmiö ja pakastin -17, Gaggenaun liesi, Miele astianpesukone -16, kalusteet Schneidero / Orrizonte, teräsallas Blanco ja työtasot graniittia.
Kph/wc/varusteet: Yläkerran kph:ssa suihku, missä kääntyvät ovet, wc-istuin, lavuaari, tyylikkäät kaapit ja laatikostot sekä suuri peili. Alakerran tyylikäässä kph:ssa kaksi suihkua. Upea uima-allasosasto, jossa rauhallinen takkahuone. Avotakka. Alla tyhjä. Erlllinen, tilava kodinhoitohuone lattiakaivolla.Erillinen wc missä peili, allaskaappi ja wc-istuin.Yläkerran kylpyhuoneen ja alakerran wc-n kalusteet Svedbergs.
Sauna: Sun Sauna ja kiuas Helo Saunatonttu (R-M Ratia). Sauna uusittu kokonaan vuonna -09.
Säilytystilat: Vaatehuoneet ja komerot (Kirena ja Inaria). Lämmin vaatehuone varasto alakerrassa.
Pintamateriaalit: Lattiat tammi- ja kirsikkaparketti, laatta, marmoripala, muovimatto, laminaatti. Keittiössä ja yläkerran kylpyhuoneessa lattialämmitys. Seinät maalattu, kaakeloitu.
Energialuokka: Taloyhtiössä ei ole lain vaatimaa energiatodistusta.
Lisätietoja: V.-96 keittiöremontti, v. - 00 uusittu käyttövesiputket yläkerrassa ja kylpyhuone. V. -09 olohuoneen ja makuuhuoneiden pinnat. V. -08 alakerran täysiremontti (arbestinpurku, sähköt, putket, patterit, pinnat) uusittu sauna ja kph. Alakerrassa todella tilava huone, mitä voi käyttää työ- tai vierashuoneena.
 
YHTIÖ
Nimi: Asunto Oy Aaponkulma
Asuinhuoneistot: 4 kpl
Lämmitys: Maalämpö
Autopaikat: 4 kpl tallipaikkaa ja 6 kpl pihapaikkoja
Tontin koko: 2576,00 m²
Tontin omistus: Oma
Tehdyt korjaukset: V. - 97 - 99 salaojituksen ja patolevyjen uusiminen, v.- 99 uudet ulko-ovet, v. -02 uudet etelä - länsi ikkunat, v. 09 kiinteistön hulevesikaivot liitetty kylän järjestelmään, v. - 08 - 09 valokuituasennus kaikkiin asuntoihin. Asuntokohtainen WLAN, v. 11 - 12 öljylämmityksestä siirtyminen maalämpöön (Tom Allen), v. -13 piha-alueen polut ja portaat uusittu, v. -17 viemäriverkoston kuvaus, puhdistus ja lattiakaivojen korjaukset,kunnon selvitys ja korjaustoimenpiteet. v. 17 pattereiden suhinaongelmien selvitys ja korjaus. v. -18 taloyhtiön vesimittarin vaihto. V. -96, -10, -13, -18 Kattojen korjauksia ja tarkastukset (Icopal).
Suunnitellut korjaukset: Kunnossapitotarvesuunnitelma 2018 - 2022: maalämmönhuoltosopimus laadittava v. -18. Loppujen käyttövesiputkistojen uusinnan suunnittelu v. 18-19 ja toteutus. Rakennusten kattojen tarkistus v. -18. Loppujen antennijärjestelmien liittäminen TV-järjestelmään (valokuitu). Autotallien kunnostus. Yhtiön tiedossa ei olennaisia vikoja tai puutteita.
 
ASUINALUETIETOJA:
Kaavoitus: Asemakaava
Palvelut: Mankkaan ostoskeskus n. 0,9 km (Alepa, Lidl, R-Kioski), K-Supermarket n. 2.8 km, Pohjois-Tapiolan K-kauppa n. 4,1 km, Tapiolan keskustan palvelut n. 4,5 km, Tapiola golf n. 3,4 km., Koulut: Mankkaanpuron koulu, Mankkaan koulu, Sepon koulu ja Pohjois-Tapiolan yläkoulu ja lukio, Taavinkylän koulu Smetsbyn ruotsalainen koulu. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet: Bussit: Laurintieltä 115 Urheiupuiston metroasemalle ja Tapiolaan. 543 Kivenlahti, Sello, 548 ja 549 Tapiolaan, 114 Urheilupuiston metroaseman kautta Tapiolaan.
 
ASUMISKUSTANNUKSET
Hoitovastike: 400.00 € / kk
Kokonaisvastike: 400 € / kk
Vesimaksut: 16.00€/kk
Vesimaksut: 16.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
 
HINTA:
Myyntihinta: 630.000,00 €
Velaton hinta: 630.000,00 €
Vapautuminen: Vapautuminen sopimuksen mukaan

 

Myynti ja esittelyt:
Marina Wollstén 044 244 8475, marina.wollsten@lahtinenlkv.fi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteenHaluan että minuun otetaan yhteyttä

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaata tekstiä

CAPTCHA - Vahvista painamalla ruksi: