16.9.2013 Aapontie 11 A, Mankkaa, Espoo
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail

Aapontie 11 A, Mankkaa, Espoo

*UUTUUS* Hyvällä maulla ja rakkaudella remontoitu ja hoidettu koti odottaa uutta perhettä!

Tämä upea yli 240 neliön paritalo ihastuttaa valoisuudellaan, pihan vehreydellä sekä alakerran näyttävällä saunaosastolla! Uima-allas, viimeisen päälle laitettu sauna- ja takkatila. Mitä muuta sinä kaipaat?
Graniitti-tasot, laadukkaat kodinkoneet ja runsaasti säilytystilaa, niistä on tämä keittiö tehty. Todella tilavan olohuoneen yhteydessä on ruokailutila, mihin mahtuu jopa 8-hengen ruokailuryhmä. Olohuoneesta käynti myös tilavalle terassille.
Yläkerran isojen ikkunoiden ansiosta valo pääsee oikeuksiinsa tehden tilasta vieläkin valoisamman.
Alakerran ehdoton valttikortti on upean kylpyosaston lisäksi vaatehuone/varasto sekä iso kodinhoitohuone. Tästä kodista ei säilytystila helposti lopu.

Varaa oma esittelyaikasi tähän ihastuttavan kotiin.

Varaukset ja esite tilaukset:
Marina Wollstén puh. 044 2448475, marina.wollsten(a)lahtinenlkv.fi

TILAA ESITE TÄSTÄ KOHTEESTA TÄMÄN SIVUN ALALAIDASTA!

Osoite: Aapontie 11 A, 02180 Espoo
Tyyppi: Paritalo
Tilat: 4 h, k, kph, vh, ask.h, takkah, psh, s, wc, u-a, varasto
Asuin m² / kok. m² n.: 242,0m² / 242,0m²
Kerros/Kerroksia: 1-2/2
Rakennusmateriaali: Puu, betoni, bitumilaatta
Hissi: Ei
Rakennusvuosi: 1973
Näkymät ja ikkunoiden suunta: Länsi - itä
Keittiö/varusteet: Festivo kylmiö ja pakastin -17, Gaggenaun liesi, Miele astianpesukone -16, kalusteet Schneidero / Orrizonte, teräsallas Blanco ja työtasot graniittia.
Kph/wc/varusteet: Yläkerran kph:ssa suihku, missä kääntyvät ovet, wc-istuin, lavuaari, tyylikkäät kaapit ja laatikostot sekä suuri peili. Alakerran tyylikäässä kph:ssa kaksi suihkua. Upea uima-allasosasto, jossa rauhallinen takkahuone. Avotakka. Alla tyhjä. Erlllinen, tilava kodinhoitohuone lattiakaivolla.Erillinen wc missä peili, allaskaappi ja wc-istuin.Yläkerran kylpyhuoneen ja alakerran wc-n kalusteet Svedbergs.
Sauna: Sun Sauna ja kiuas Helo Saunatonttu (R-M Ratia). Sauna uusittu kokonaan vuonna -09.
Säilytystilat: Vaatehuoneet ja komerot (Kirena ja Inaria). Lämmin vaatehuone varasto alakerrassa.
Pintamateriaalit: Lattiat tammi- ja kirsikkaparketti, laatta, marmoripala, muovimatto, laminaatti. Keittiössä ja yläkerran kylpyhuoneessa lattialämmitys. Seinät maalattu, kaakeloitu.
Energialuokka: Taloyhtiössä ei ole lain vaatimaa energiatodistusta.
Lisätietoja: V.-96 keittiöremontti, v. - 00 uusittu käyttövesiputket yläkerrassa ja kylpyhuone. V. -09 olohuoneen ja makuuhuoneiden pinnat. V. -08 alakerran täysiremontti (arbestinpurku, sähköt, putket, patterit, pinnat) uusittu sauna ja kph. Alakerrassa todella tilava huone, mitä voi käyttää työ- tai vierashuoneena.
 
YHTIÖ
Nimi: Asunto Oy Aaponkulma
Asuinhuoneistot: 4 kpl
Lämmitys: Maalämpö
Autopaikat: 4 kpl tallipaikkaa ja 6 kpl pihapaikkoja
Tontin koko: 2576,00 m²
Tontin omistus: Oma
Tehdyt korjaukset: V. - 97 - 99 salaojituksen ja patolevyjen uusiminen, v.- 99 uudet ulko-ovet, v. -02 uudet etelä - länsi ikkunat, v. 09 kiinteistön hulevesikaivot liitetty kylän järjestelmään, v. - 08 - 09 valokuituasennus kaikkiin asuntoihin. Asuntokohtainen WLAN, v. 11 - 12 öljylämmityksestä siirtyminen maalämpään (Tom Allen), v. -13 piha-alueen polut ja portaat uusittu, v. -17 viemäriverkoston kuvaus, puhdistus ja lattiakaivojen korjaukset,kunnon selvitys ja korjaustoimenpiteet. v. 17 pattereiden suhinaongelmien selvitys ja korjaus. v. -18 taloyhtiön vesimittarin vaihto. V. -96, -10, -13, -18 Kattojen korjauksia ja tarkastukset (Icopal).
Suunnitellut korjaukset: Kunnossapitotarvesuunnitelma 2018 - 2022: maalämmönhuoltosopimus laadittava v. -18. Loppujen käyttövesiputkistojen uusinnan suunnittelu v. 18-19 ja toteutus. Rakennusten kattojen tarkistus v. -18. Loppujen antennijärjestelmien liittäminen TV-järjestelmään (valokuitu). Autotallien kunnostus. Yhtiön tiedossa ei olennaisia vikoja tai puutteita.
 
ASUINALUETIETOJA:
Kaavoitus: Asemakaava
Palvelut: Mankkaan ostoskeskus n. 0,9 km (Alepa, Lidl, R-Kioski), K-Supermarket n. 2.8 km, Pohjois-Tapiolan K-kauppa n. 4,1 km, Tapiolan keskustan palvelut n. 4,5 km, Tapiola golf n. 3,4 km., Koulut: Mankkaanpuron koulu, Mankkaan koulu, Sepon koulu ja Pohjois-Tapiolan yläkoulu ja lukio, Taavinkylän koulu Smetsbyn ruotsalainen koulu. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet: Bussit: Laurintieltä 115 Urheiupuiston metroasemalle ja Tapiolaan. 543 Kivenlahti, Sello, 548 ja 549 Tapiolaan, 114 Urheilupuiston metroaseman kautta Tapiolaan.
 
ASUMISKUSTANNUKSET
Hoitovastike: 400.00 € / kk
Kokonaisvastike: 400 € / kk
Vesimaksut: 16.00€/kk
Vesimaksut: 16.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
 
HINTA:
Myyntihinta: 630.000,00 €
Velaton hinta: 630.000,00 €
Vapautuminen: Vapautuminen sopimuksen mukaan

 

Myynti ja esittelyt:
Marina Wollstén 044 244 8475, marina.wollsten@lahtinenlkv.fi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteenHaluan että minuun otetaan yhteyttä

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaata tekstiä

CAPTCHA - Vahvista painamalla ruksi: