16.9.2013 Seitsemäs huvilatie 4 A, Laaksolahti, Espoo
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail

Seitsemäs huvilatie 4 A, Laaksolahti, Espoo

*TARJOUSNEUVOTTELUT KÄYNNISSÄ*

Laaksolahden vehreässä ja kodikkaassa ympäristössä on vuonna 1970 rakennettu As Oy-muotoinen paritalo, mistä tämä toinen, lähes alkuperäiskuntoinen huoneisto on myytävänä. Lyömätön sijainti!

Asunnon kolme erittäin tilavaa makuuhuonetta sekä keittiö, olohuone ja ruokailutila sijaitsevat sisääntulokerroksessa. Isot ikkunat päästävät valoa sisään tehden yläkerrasta erittäin valoisan. Alakerrassa on yksi huone, joka sopii esim. makuuhuoneeksi. Kodinhoitohuone, takkahuone, varasto, kylmiö sekä pesuhuone ja sauna ovat myös alakerrassa. Pesuhuoneesta on käynti uima-allasosastolle. Parvekkeelta upeat näkymät yli Laaksolahdentien.

Upeana yksityiskohtana ovat mm. pihalla oleva maakellari ja vanhasta kivestä rakennettu raja-aita. Salaojaremontti valmistunut. Pihasuunnitelma suunnitteilla.

Remontoi tästä mieluinen koti itsellesi!

Tähän kohteeseen emme järjestä yleisesittelyjä, joten ota yhteyttä ja sovi aika yksityisesittelylle.

Myynti ja esittelyt:
Marina Wollstén p. 044 244 8475, marina.wollsten(a)lahtinenlkv.fi

TILAA ESITE TÄSTÄ KOHTEESTA TÄMÄN SIVUN ALALAIDASTA!

Osoite: Seitsemäs huvilatie 4 A, 02730 Espoo
Tyyppi: Paritalo
Tilat: 6 h, k, 2 x erill. wc, s, uima-allas os. khh, vh, parv ja varastotilaa.
Asuin m² / kok. m² n.: 224,1m² / 224,1m²
Kerros/Kerroksia: 1-2/2
Rakennusmateriaali: Tiili
Hissi: Ei
Rakennusvuosi: 1970
Näkymät ja ikkunoiden suunta: Vehreät puistomaiset pihanäkymät.
Keittiö/varusteet: Vaaleat kaapistot, AEG:n kodinkoneet; kalusteuuni, keraaminen liesitaso, integroitu jääkaappi ja pakastin, astianpesukone ja liestituuletin. Keittiössä on runsaasti säilytys ja työskentelytilaa. Keittiö on remontoitu v. 1994.
Kph/wc/varusteet: Yläkerrassa alkuperäinen wc/pesuhuone. Alakerrassa on erillinen wc ja suuri ikkunallinen pesuhuone sekä uima-allasosasto.
Sauna: Puulämmitteinen kiuas.
Säilytystilat: Makuuhuoneiden kaapistot, vaatehuone, alakerran varasto/khh ja kylmiö.
Pintamateriaalit: Lattiat on lautaparkettia/muovimattoa/korkkimattoa. Pesutilat osittain laatoitettuja. Seinät maalattuja/tapetoituja.
Energialuokka: Ei lain vaatimaa energiatodistusta.
Lisätietoja: Öljynkulutus n. 2500l/v, (2.525,18 e/v). Sähkökulutusarvio n. 3720 kWh/v, (532,63 e/v). Kohteessa ei ole lain vaatimaa energiatodistusta. Vesi- ja jätevesi maksut maksetaan huoneistojen henkilöluvun suhteessa ja muut asunto-osakeyhtiön maksut jaetaan tasan molempien asuntojen kesken. Uusi vesijohto on liitetty kaupungin vesijohtoverkkoon.
 
YHTIÖ
Nimi: Asunto Oy Espoon Huvilatie 4
Asuinhuoneistot: 2 kpl
Lämmitys: Öljylämmitys
Autopaikat: 2 kpl.
Tontin koko: 1554,00 m²
Tontin omistus: Oma
Kiinteistönhoito: Omatoinen
Tehdyt korjaukset: A asunnon korjaukset: Ikkunoiden tiivistys ja kaikkiin suuriin ikkunoihin vaihdettu nelinkertaiset lasit -80, alakerran pesuhuoneen laatoitukset ja saunan kiukaan lähiseinät laatoitettu ja katto paneloitu -92, keittiön kaapistot ja koneet sekä keittön lattian korkkimatto uusittu -94, makuuhuoneiden parkettilattiat -96, öljypannun kattila ja painesäiliö uusittu -01, hälytysjärjestelmä -01, yläkerran wc istuin uusittu -09, uima-allas uusittu -09, öljypoltin ja kalvopaisunta-astia uusittu -10, katon tarkastus ja kahden saneerauskaivon asennus ja kahdelle kattolipalle uusi kermi+juuripellitys -12, öljysäiliön kuntotarkastus, öljypolttimen suutin ja suodattimet uusittu -14, sisäätulon portaiden laatat ja parvekkeen lattia uusittu laatoilla -16, nuohous ja öljypolttimen tulisija puhdistettu -16. Alakerran suihkujärjestelmä uusittu, salaojajärjestelmä uusittu koko rakennuksen ympäriltä, hulevesijohto, vesijohto ja viemäriputki uusittiin,rakennuksesta lähtien -18. Edellämainitut johdot liitettiin Espoon verkkoon, keittiön vesihana uusittiin, Hämeen Esitys ja Vesitekniikka valaa uudet ulko-oven portaat -18. Yhtiöön tehtiin uusi salaojitus kaupungin hulevesijärjestelmän remontin yhteydessä., myyjä vastaa tästä kulusta! Samalla kaupunki toteuttaa kääntöpaikan talon päätyyn.
Suunnitellut korjaukset: Katon kuntotarkastusta lähivuosina. Lisäksi kuntotarkastusraportin suosittelemia korjaustöitä. Taloyhtiön osuus pihasta suunnitellaan pihasuunnittelijan kanssa lähi tulevaisuudessa. Kumpikin huoneisto vastaa oman huoneiston kohdallla olevista alueista. Katon kuntotarkastus tulee tehdä 4 - 5 vuoden kuluessa tai aiemmin jos tarvetta. Seinien, katto- ja ikkunapeltien maalauksesta osakkaat tekevät yhdessä päätöksen. Lähivuosina aiheellista teettää vesiputkien kuntotarkastus sisällä ja varautua mahdolliseen putkiremonttiin. Piha-alueilla mahdollisista puun kaadoista ja niihin liittyvistä luvista ja kustannuksista vastaavat ko. asunnon omistajat.
 
ASUINALUETIETOJA:
Kaavoitus: Asemakaava
Palvelut: K-market n. 300 m. Lähderannan palvelut n. 2 km., Koulut: Jupperin koulu, päiväkoti ja kirjasto n. 400 m.
Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla, bussi (217 ja 218) Helsinkiin ja Leppävaaraan juna-asemalle (214T, 215, 21 7) Laaksolahdentieltä.
 
ASUMISKUSTANNUKSET
Muut maksut: Kuukausitasolla ei peritä kiinteää yhtiövastiketta (yhtiöjärjestyksen mukaisesti). Vesi- ja jätevesimaksujen kulutusosuudet maksetaan huoneiston henkilöluvun suhteessa ja näiden perusmaksut ja muut asunto-osakeyhtiön maksut jaetaan molempien asuntojen kesken.
 
HINTA:
Myyntihinta: 326.000,00 €
Velaton hinta: 326.000,00 €
Vapautuminen: Vapautuminen sopimuksen mukaan

 

Myynti ja esittelyt:
Marina Wollstén 044 244 8475, marina.wollsten@lahtinenlkv.fi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteenHaluan että minuun otetaan yhteyttä

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaata tekstiä

CAPTCHA - Vahvista painamalla ruksi: