16.9.2013 Seilikaari 14 as., Mankkaa, Espoo
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail

Seilikaari 14 as., Mankkaa, Espoo

TERVETULOA ESITTELYYN su 27.1 klo 12.00 - 12.45!

Tämä koti on muuttovalmis!

Loisto sijainti, toimiva pohja sekä takapiha isolla terassilla ja nurmialueella. Kahden makuuhuoneen ja työhuoneen koti, erillisellä wc:llä ja suurella saunallisella kylpyhuoneella tarjoaa parastaan juuri sinulle.

Asuntoon on suuren liukuovikaapiston avulla saatu selkeä tilanjako. Makuuhuoneet, erillinen wc ja kylpyhuone sekä olohuone-keittiö-akseli ovat omissa oloissaan. Näin ollen makuuhuoneet ovat saatu rauhoitettua ja oleskelutila säilyy yhtenäisenä keittiön kanssa. Ilmavasta olohuoneesta näkymät omalle suurelle takapihalle. Vieressä oleva keittiö on toimiva ja käytössä on paljon säilytys- ja laskutilaa. Neljän hengen ruokapöytä mahtuu tilaan loistavasti, olematta kuitenkaan eristyksissä olohuoneesta.

Hukkaneliöitä ei tästä asunnosta löydy, päinvastoin. Tule ja tutustu tähän upeaan 82,5 neliön asuntoon Mankkaan Seilikaaressa. Läheltä löydät niin leikkipuistoja, päiväkoteja ja kouluja kuin ruokakauppoja ja harrastusmahdollisuuksiakin.

Esittelyt ja esitetilaukset:
Marina Wollsten p. 044 244 8475, marina.wollsten(a)lahtinenlkv.fi

TILAA ESITE TÄSTÄ KOHTEESTA TÄMÄN SIVUN ALALAIDASTA!

Osoite: Seilikaari 14 as., 02180 Espoo
Tyyppi: Rivitalo
Tilat: 3 h, k, rt, huone, wc, kph, s, ulkovarasto
Asuin m² / kok. m² n.: 82,5m² / 82,5m²
Kerros/Kerroksia: 1/1
Rakennusmateriaali: Puurunko, tiiliverhous
Hissi: Ei
Rakennusvuosi: 1981
Näkymät ja ikkunoiden suunta: Etu- ja takapihalle, etelä - pohjoinen
Keittiö/varusteet: Jääkaappi/pakastin, sähköliesi ja uuni, liesituuletin hormiin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Kaapistot uusittu -05 ja kaappeja lisätty -09.
Kph/wc/varusteet: Erillinen wc missä wc-istuin, lavuaari, allaskaappi, peilikaappi. Kylpyhuoneessa suihkukaappi liukuovilla, peilikaappi, allaskaappi, kiinteät valaisimet, pesukoneliitäntä. Wc ja kylpyhuone remontoitu täysin -14 - -15.
Sauna: Sähkökiuas, lämminvesivaraaja lauteiden alla.
Säilytystilat: Komerot ja ulkovarasto sekä kaksi varastoa takapihalla (kylmät).
Pintamateriaalit: Oh, keittiö ja 2 mh sauvaparketti, huone laminaattilattia, Kylpyhuone, wc, sauna laatta lattia lattialämmityksellä.
Energialuokka: Yhtiöllä ei ole lain vaatimaan energiatodistusta.
Lisätietoja: Aiemmin käytössä ollut kattolämmitys kytketty pois ja tilalle asennettu sähköpatterit (v. 2015). Sähkönkulutus n. 70 - 130 euroa / kk vuoden ajasta riippuen.
 
YHTIÖ
Nimi: Asunto Oy Mankkaankoti
Asuinhuoneistot: 10 kpl
Lämmitys: Suora sähkölämmitys
Autopaikat: Autokatospaikat 10 kpl sekä sähkötolpalliset piha-paikat 3 kpl.
Tontin koko: 2798,00 m²
Tontin omistus: Oma
Kiinteistönhoito: Omatoiminen ja talkoilla, lumityöt ostopalveluna.
Tehdyt korjaukset: V.06 Talon yksi salaojituksen uusiminen, alapohjan lämmöneristys Styrox levyillä, valumavesien automaattipumppu as. 1 alle. Patolevyjen asennus talon 2 yläpäätyyn. V.08 autokatos 10 autolle sekä roskasäiliö ja varastorakennus. V.10 Yhtiökokouksessa päätettiin, että taloyhtiö osallistuu osakkaan teettämään kph- ja saunaremontiin siltä osin, että taloyhtiön kustannettavaksi tulevat vain rakenteelliset korjaukset ja vedeneristyksen asennus. V.12 Asuntoihin asennettiin useita korvausilmaventtiileitä. asuntojen 4 ja 5 katolle asennettiin huippuimurit. V.13 kaikkien asuntojen ilmanvaihtokanavien nuohous. Tehtiin asunnoissa märkätilojen kosteuskartoitus ja määriteltiin uusimatta olevien kph täyskorjauksen järjestys. (Taloyhtiö vastaa perusrakenteista ja vedeneristeestä.) V.14 as.2 tehtiin täydellinen kph ja sauna remontti. Vesivaraajaa ei vaihdettu. V.15 Kytkettiin sähköiset kattolämmitykset pois ja ne korvattiin sähköpattereilla. V.17 Talon 1 alapohjan alla maanvaihtoa, hiekkaa poistettiin ja kaikkien asuntojen alusta sepelöitiin, jotta kosteus haihtuisi maapohjasta tasaisemmin. Tiedot saatu taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalta. Lisätietoja saa välittäjältä.
Suunnitellut korjaukset: PTS: V. 19 ulko-ovien ja kynnysten hionnan ja maalaustarpeiden kartoitus, märkätilojen uusiminen huoneistossa 6. V. 20 salaojientilanne huoneistossa 4,5 ja 6, kaikkien huoneistojen kylpyhuoneiden kosteusmittaus, hormien puhdistus. V.21 ulkoseinien puuosien, autokatoksen maalaus, ikkunoiden tarkistus, vesi- ja viemäriputkiston tarkastus (putket muovia, tark. v. 15). V.22 kattohuopien tarkastus, lukostouudistus.
 
ASUINALUETIETOJA:
Kaavoitus: Asemakaava
Palvelut: Mankkaan kaupat n. 1 km, Pohjois-Tapiolan ja Tapiolan palvelut 2,6 km ja 4 km. Tapiola Golf 2,4 km, Koulut: Mankkaanpuron koulu, Mankkaan koulu, Sepon koulu ja Pohjois-Tapiolan yläkoulu ja lukio, Taavinkylän koulu, useita päiväkoteja alueella
Liikenneyhteydet: Lähin bussipysäkki n. 800 m, useita linjoja mm. 110, 109, 105 Tapiolan tai urheilupuiston Metroon.
 
ASUMISKUSTANNUKSET
Hoitovastike: 198.00 € / kk
Kokonaisvastike: 198 € / kk
Vesimaksut: 10.00€/kk
Vesimaksut: 10.00 EUR/kk. /henk, tasataan kerran vuodessa
Muut maksut: Korjausvastike 1,50 e / m2 / kk = 123,75 euroa. Autokatospaikkamaksut 10,00 e / kk, autopaikat 5,00 e / kk.
 
HINTA:
Myyntihinta: 319.000,00 €
Velaton hinta: 319.000,00 €
Vapautuminen: Vapautuminen sopimuksen mukaan

 

Myynti ja esittelyt:
Marina Wollstén 044 244 8475, marina.wollsten@lahtinenlkv.fi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteenHaluan että minuun otetaan yhteyttä

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaata tekstiä

CAPTCHA - Vahvista painamalla ruksi: