16.9.2013 Tikasniitynkuja 14, Henttaa, Suurpelto , Espoo
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail
 • thumbnail

Tikasniitynkuja 14, Henttaa, Suurpelto , Espoo


Kehittyvällä Henttaan alueella Omnian rakentama muuttovalmis omakotitalo. Skandinaavinen ja energiatehokas puutalo, joka on suunniteltu tähän vehreään ympäristöön. Kohteessa on toteutettu tämän päivän tekniikkaa mm. maalämpö ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Rakennusoikeutta ei ole sijoitettu yhteen rakennukseen, vaan se on jaettu osiin perinteisen kylämäisen rakentamisen periaatteita mukaillen. Tässä toimiva pohjaratkaisu, neljä makuuhuonetta ja siipirakennus mahdollistavat perheille monipuolisen ja pitkän asumisen tai toimivan tilan esim. yrittäjälle. Autokatos ja sen yhteydessä kylmä varasto. Piha viimeistellään ja toteutetaan syksyn aikana Omnian viherpuolen toteuttamana.

Ympäröivä omakotitaloalue Henttaalla on vaihtelevaa ja Lillhemtin vanha päärakennus eli Punainen Tupa on alueen rakennuksista tärkeä ja näkyvä suojelukohde. Henttaan ilmeenä on runsas kasvillisuus ja vehreys, jota ominaisuutta halutaan korostaa uusien tonttien rakentamisessa. Rakentamisessa on ollut mukana eri alojen opiskelijoita kuten tulevia talonrakentajia, sähköasentajia, putkiasentajia, viherartesaaneja, puuartesaaneja ja metalliartesaaneja.

Suurpellon ostoskeskus ja Olarin palvelut lähellä n. 1 km päässä.
Lähin päiväkoti (Touhula) valmistunut tien toiselle puolen.

Lisätiedot ja esittelyt : Riikka Saarnia p. 040-5022171 tai riikka.saarnia(a)lahtinenlkv.fi

TILAA ESITE TÄSTÄ KOHTEESTA TÄMÄN SIVUN ALALAIDASTA!

Osoite: Tikasniitynkuja 14, 02250 Espoo
Tyyppi: Omakotitalo
Tilat: 4 h, k, khh, rt, 3 x kph, s, 3 x wc, pkh, vh, ak, var.
Asuin m² / kok. m² n.: 149,5m² / 177,5m²
Kerros/Kerroksia: 2
Rakennusmateriaali: Puu
Rakennusvuosi: 2017
Keittiö/varusteet: Keittiömaailman valkoiset kalusteet, korkeakiiltoiset kaapistot ja integroidut kodinkoneet. Työtasot vaaleaa kiveä. AEG:n täyskorkea jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone. Saarekkeessa Siemensin keraaminen liesi ja erillisuuni mikrotoiminnolla sekä Elican liesituuletin.
Kph/wc/varusteet: Päärakennuksessa 2 x kph / wc, saunasiivessä erillinen wc ja ikkunallinen saunan pesuhuone, jossa kolme suihkua ja varaus ammeelle. Hansgrohnen hanat. Sauna puuseppäopiskelijoiden toteuttama, lauteet ja paneelit tervaleppää, Helo Rocher lattiakiuas. Kodinhoitohuoneeseen on oma sisäänkäynti ja kuraeteinen, paljon kaapistoja ja laskutilaa sekä Siemensin pesukone ja kuivausrumpu, Keittiömaailman kalusteet ja laminaattitasot.
Pintamateriaalit: Lattiat valkolakattua saarniparkettia. Eteisessä, kodinhoitohuoneessa, saniteettitiloissa ja saunan pukuhuoneessa laattaa. Seinät ja katot maalattu valkoiseksi. Saniteettitilat ja kodinhoitohuone kokonaan laatoitettu. Terassi ja muut sisäänkäynnit painekyllästettyä lautaa.
Energialuokka: Energialuokka: B.
Lisätietoja: Uuniseppien takka, luukun lasit molempiin suuntiin. Keskuspölyimuri. Led-valaistus kaikkialla paitsi olohuoneessa. Myyjä vastaa käyttöönotto - ja lopputarkastuksesta (arvio lokakuu 2017).
 
KIINTEISTÖ
Lämmitys: Maalämpö (Greenline HE), vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Tontin koko: 994 m²
Tontin omistus: V
Rasitteet: Vuokraoikeus kirjattu Espoon kaupungille.
Maaperä/kasvusto: Tasainen vehreä piha.
Nurmikko, istutuksia, puita. Pihasuunnitelma - ja toteutus Omnia vihersosasto
 
ASUINALUETIETOJA:
Kaavoitus: Asemakaava
Palvelut: Suurpellon ostoskeskus n. 1,0 km, Olarin n. 2,0 km, Mankkaan n. 2,5 km ja Matinkylän palvelut n. 3,0 km. , Koulut: Lähin päiväkoti vieressä (Touhula), Maakirjan n. 1,0 km, Steiner pk n. 1,5 km, Suurpellon pk n. 1,0 km, Opinmäen koulutus ja vapaa-ajan keskus n. 600 m, Internationa School n. 1,0 km, Olarin koulu ja lukio n. 1,0 km, Espoon Steinerkoulu n. 1,0 km.
Liikenneyhteydet: Lähipysäkiltä mm. bussit 12K, 16, 16A, 16B.
 
ASUMISKUSTANNUKSET
Kiinteistövero: 0 EUR/v
Muut maksut: Varainsiirtovero 4 %, kiinteistövero, tontin vuokra ja vuokraoikeuden siirtokulut. Lämmitys, käyttösähkö, vesi, vakuutus ja kiinteistövero arvioitu kustannus n. 200 eur/kk.
 
HINTA:
Myyntihinta: 525.000,00 €
Velaton hinta: 525.000,00 €
Vapautuminen: Vapautuminen sopimuksen mukaan

 

Myynti ja esittelyt:
Riikka Pfitzner-Saarnia 040 502 2171, riikka.saarnia@lahtinenlkv.fi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteenHaluan että minuun otetaan yhteyttä

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaata tekstiä

CAPTCHA - Kirjoita kuvassa oleva teksti alla olevaan kenttään:
captcha