16.9.2013 Koivunkanto 5 B, Pohjois-Tapiola, Espoo
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail

Koivunkanto 5 B, Pohjois-Tapiola, Espoo

Erittäin halutulle, arvostetulle sekä turvalliselle Tapiolan vehreälle asuinalueelle, päättyvän tien päähän, valmistuu jouluksi 2018 arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemat 4 kiinteistömuotoista omakotitaloa hallinnanjakosopimuksella. Talot rakennetaan omille 757 m2 + 642 m2 omille tonteille ja ovat kooltaan (Koivunkonkelo 2 A ja B) 120 m2 ja (Koivunkanto 5 A ja B) 138 m2.

Näyttävän näköisissä vaaleaksi rapatuissa tyylikkäissä kivitaloissa on energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu kauttaaltaan oleva vesikiertoinen lattialämmitys. Tämä mahdollistaa miellyttävän tasaisen sisälämpötilan läpi kokovuoden sekä myös todella edulliset asumiskustannukset. Lisäksi maaviilennystoiminto, jolla asuinviihtyvyyttä saadaan entisestään lisättyä.

Asunnot rakennetaan ammattitaidolla, huolellisella suunnittelulla ja viimeistellyillä yksityiskohdilla. Tästä esimerkkinä kauniit ja yksilöllisesti räätälöidyt keittiöt Siemensin kodinkoneilla. Isot ikkunat ja terassit tuovat ympäröivän luonnon lähelle. Olohuone ja keittiö ovat avaraa ja yhtenäistä tilaa, jonka kruunaa korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat. Aurinkoiset pihat/terassit ja n. 14 m2 lasitettu terassiparveke avautuvat etelä/länsi suuntaan. Ulkopuolelta kulkukäytävät ja autokatokset asfaltoidaan sekä toteutetaan istutuksin.

Loistavan sijainnin lisäksi koti on kävelymatkan päässä Tapiolan keskustan kattavista palveluista ja metroasemista, unohtamatta Tapiolan urheilupuiston tarjoamia harrastusmahdollisuuksia sekä alueen erittäin hyviä ja arvostettuja kouluja. Lisäksi kulttuuritarjonta on erittäin runsasta, tarjoten mm. Kaupunginteatterin ja modernintaiteen museo Emman tarjoamat nautinnolliset näyttelyt ja konsertit.

Pinta-alat jakaantuvat seuraavasti:

Koivunkanto 5. Kaksi taloa, molemmat ovat kokonaisalaltaan 138 m2. Oh, k, rt, 4 x mh, eteinen, 3 x wc, 2 x kph, sauna, vh 133 m2, joista aputilat ask.tila, khh on 16 m2 sekä lisäksi lämmin varasto 5 m2.

Edellä mainittujen neliöiden lisäksi yläkerrassa terassiparveke n. 14 m2, joka on mahdollisuus lasittaa sekä alakerran terassi n. 28 m2 ja autokatos.

Rakennustyöt käynnissä, arvioitu valmistuminen 12/2018.

Kattavammat tiedot löydät esitteestä, jonka voit ladata: https://www.pekkalahtinenlkv.fi/tapiola/

Lisätiedot ja esittelyt:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen(a)lahtinenlkv.fi

TILAA ESITE TÄSTÄ KOHTEESTA TÄMÄN SIVUN ALALAIDASTA!

Osoite: Koivunkanto 5 B, 02130 Espoo
Tyyppi: Omakotitalo
Tilat: Oh, k, rt, 4 mh, eteinen, 3 x wc, 2 x kph, sauna, vh + ask.tila, khh, lämmin var
Asuin m² / kok. m² n.: 133,0m² / 138,0m²
Kerros/Kerroksia: 1-2
Rakennusmateriaali: Betoni
Rakennusvuosi: 2018
Keittiö/varusteet: Räätälöidyt kalusteet hienoine yksityiskohtineen. Hyvät Siemensin koneet rosterisena tai integroituna, jää-/pakastinkaappi, astianpesukone, keraaminen liesitaso, erillisuuni, mikro, liesituuletin. Erillisen kalusteluettelon mukaisesti.
Kph/wc/varusteet: Räätälöidyt kalusteet hienoine yksityiskohtineen. Alakerrassa kodinhoitohuone ja erillinen wc. Yläkerrassa kylpyhuone, pesuhuone, wc ja sauna. Erillisen kaluste/varusteluettelon mukaisesti.
Pintamateriaalit: Parkettia, laattalattiaa. Seinät valkoiseksi maalattuaja. Märkätilat ja wc:t laatoitettu. Erillisen sisustusluettelon mukaisesti.
Energialuokka: Energialuokka: B2007
Lisätietoja: Tarkemmat tiedot ja materiaalit myyntiesitteestä. Arvioitu energialuokka: B. Energialuokka vahvistetaan rakennuksen valmistuttua.
 
KIINTEISTÖ
Lämmitys: Maalämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Tontin koko: 757 m²
Tontin omistus: Oma
 
ASUINALUETIETOJA:
Kaavoitus: Asemakaava
Palvelut: Tapiolan hyvät palvelut, Mankkaan ostoskeskus. Tapiolan urheilupuistoon (n. 1,2 km), mistä löytyy paljon erilaisia urheilumahdollisuuksia esim. jäähalli, koripallokenttä, salibandykenttä, jalkapallokenttä, kuntosali, tenniskentät ja monet muut., Koulut: Koivumankkaan päiväkoti, Pohjois-Tapiolan ylä-aste, lukio, Espoo International School, Mankkaan yläaste sekä Mankkaanpuron ala-aste.
Liikenneyhteydet: Kamppiin, Otaniemeen, Tapiolaan, Kauniaisiin, Jorviin, Leppävaaraan, sekä tuleva Länsimetro on lähellä.
 
ASUMISKUSTANNUKSET
Kiinteistövero: 0 EUR/v
 
HINTA:
Myyntihinta: 849.000,00 €
Velaton hinta: 849.000,00 €
Vapautuminen: Vapautuminen sopimuksen mukaan

 

Myynti ja esittelyt:
Pekka Lahtinen 0400 606730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

Olen kiinnostunut tästä kohteesta

Haluan tilata esitteenHaluan että minuun otetaan yhteyttä

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaata tekstiä

CAPTCHA - Vahvista painamalla ruksi: