28.3.2018 Luotettava kiinteistönvälittäjä

LUOTETTAVA KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

Olemme hyvin innoissamme ja ylpeitä saadessamme käyttää näitä tunnustuksia. Teemme jatkossakin lujasti töitä, jotta voimme säilyttää korkean tason sekä miellyttävän kokemuksen palveluissamme juuri Teille. Haluamme tarjota luotettavaa kiinteistönvälittämistä myös tulevaisuudessa! Alle kerätty tarkempaa tietoa linkkeineen sertifikaattien myöntäjistä.

Pekka Lahtinen LKV

* * *


 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen Vahvimmat 2016, 2017, 2018
Suomen Asiakastieto Oy:

”Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.”

* * *

Pekka Lahtinen LKV - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku

Menestyjä 2017
Kauppalehti:

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani. Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjä-sertifikaatti ennustaa myös tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa.”

* * *


 

 

 

 

 

 

 

Lowest Credit Risk 1
Dun & Bradstreet
 (Bisnode):

”Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. Yrityksenne on yksi niistä. D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden. Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. D&B:n kansainvälisesti tunnettu riskiluokitus toimii ovenavaajana yli 200 maassa.”

* * *


 

 

 

 

 

Korkein luottoluokitus AAA® (2016, 2017, 2018)
Bisnode
:

”Tähän saavutukseen yltää 4% kaikista suomalaisista yrityksistä.”

* * *

Pekka Lahtinen LKV - SKVL Jäsen - Luotettava Kiinteistönvälittäjä - Espoo - Vantaa - Helsinki - Pääkaupunkiseutu

SKLV [A] jäsenyritys
Suomen kiinteistönvälittäjät Ry:

”SKVL:n jäsenyys takaa välittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä kuluttajille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun.”

* * *

Pekka Lahtinen LKV - Hyvä Välitystapa - Kiinteistönvälitysalan Keskusliitty RY

Noudatamme hyvää välitystapaa
Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto Ry

”Hyvä Välitystapa edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta. Se kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää.”

* * *

Ota yhteyttä

Nimi

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin

Sähköposti

Toivon yhteydenottoa mieluiten:
PuhelimitseSähköpostitse

Asiani koskee:
Olen myymässä asuntoaEtsin sopivaa asuntoaMuu

Viesti:

CAPTCHA - Vahvista painamalla ruksi:

Pekka Lahtinen LKV [A]
Ukonvaaja 2 A, 02130 Espoo
info(a)lahtinenlkv.fi
p. 020 735 3310 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti sis. alv 24 %)