17.5.2017 Tervetuloa mukaan: perhetapahtuma Espoon Suurpellon Asuntolauantai 20.5.2017 klo 12.00-15.00!

Tervetuloa perhetapahtumaan Suurpellon asuntopäiville lauantaina 20.5.2017  

Pekka Lahtinen LKV on mukana yhdessä yhteistyökumppanimme, SSR Uusimaa Oy:n kanssa, koko perheen Suurpellon Asuntolauantai  – tapahtumassa tulevana lauantaina 20.5.2017 klo 12.00 – 15.00.

Pekka Lahtinen LKV - perhetapahtuma - Asuntolauantai - Suurpelto - 20.5.2017Pekka Lahtinen LKV - perhetapahtuma - Asuntolauantai - Suurpelto - 20.5.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Perhetapahtumassa on paikalla mm. asuntorakentamisen ammattilaisia ja asiantuntijoita sekä paljon muuta mukavaa ohjelmaa koko perheelle. Erityisesti hauskaa tekemistä sekä ohjelmaa lapsille! Musiikista vastaavat mm Hovinarri-orkesteri sekä Tommi Läntinen. Suomen ensimmäiseen ”Rakkauden puutarhaan” voi käydä istuttamassa myös oman hedelmäpuun. Espoon Suurpellon Asuntolauantai järjestetään vuosittaisen Kukkiva Suurpelto  – tapahtuman yhteydessä Lukutorilla.

Tervetuloa samalla tutustumaan kanssamme SSR Uusimaa Oy:n uuteen upeaan kohteeseen Suurpellossa, As Oy Espoon Olarinniityn HuippuunUutuuskohde sijaitsee rauhallisella, luonnonkauniilla, metsään ja puistoon rajoittuvalla kallioisella tontilla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asuintalo on kahdeksan kerroksinen ja siinä on kaikkiaan 43 upeaa asuntoa.

SSR Uusimaa Oy:n ja meidät tavoitat asuintoimijoiden pisteestä. Tule vaihtamaan ajatuksia kanssamme sinua ja perhettäsi asuntoasioissa mahdollisesti askarruttavissa kysymyksissä. Saat asiantuntijan vinkkejä asunnon myyntiin, ostamiseen tai tontteihin ja rakentamiseen liittyen. Tai tule keskustelemaan kanssamme Espoon asuntomarkkinoiden näkymistä kohdealueillamme.

Tervetuloa viihtymään ja viettämään mukava lauantaipäivä asuntoasioiden sekä koko perheen yhteisen tapahtuman merkeissä. Aurinkoista loppuviikkoa ja nähdään Asuntolauantaina!

Pekka Lahtinen LKV - perhetapahtuma - Asuntolauantai - Suurpelto - 20.5.2017

Suurpellon Asuntolauantai ja Kukkiva Suurpelto – perhetapahtuma järjestetään lauantaina 20.5.2017 klo 12.00 – 15.00 Lukutorilla, osoitteessa Suurpellon Puistokatu 18, Espoo.