Rakentajat

Meillä on yli 500:n kohteen kokemus rakennuttamisprojekteista pääkaupunkiseudulla. Autamme rakennuttajiamme rakennuskohteen tontin hankinnassa, asuntotyyppien ja materiaalien valinnassa sekä lopulta markkinoimme ja myymme asunnot. Niin RS-kohteet, kiinteistömuotoiset kohteet kuin myös HITAS-kohteetkin.

Mukanaolomme hankkeen alusta alkaen takaa, että löydämme oikeat ostajat kohteesi asunnoille. Alkuvaiheen strateginen konseptointi säästää monelta vaivalta, ja ennen kaikkea se säästää rahaa. Meillä on vahva osaaminen tästä kaikesta.

Tervetuloa keskustelemaan jo hankkeen alkumetreillä kanssamme – se kannattaa!

Huom! Etsimme jatkuvasti rakentajillemme rivi-, pari-, erillis-, ja kerrostalotontteja sekä kunnostettavia tai saneerattavia kerrostalokohteita!
Tontit: Pekka Lahtinen p. 0400 606 730

Alla muutamien yhteistyökumppaneidemme terveiset!

* * *

Rakennuttaja Pääkaupunkiseutu - Pekka Lahtinen LKV - Espoo - Vantaa - Helsinki - Rakennusteho - Rakentaja

”Laajentuminen Oulusta Helsinkiin ei olisi ollut näin vaivatonta ilman Pekan vahvaa ammattitaitoa ja suhteita. Hänen avullaan pääsimme heti avainpaikoille, tarjoamaan parasta osaamistamme. En voi kuin kiittää Pekkaa mahtavasta yhteistyöstä!”

Antti Moilanen
toimitusjohtaja
Oulun Rakennusteho Oy
Oulu

* * *

Vujema Oy

”Yhteistyöni Pekan kanssa on kestänyt jo 20 vuotta ja hän on menestyksekkäästi vienyt maaliin rakennusprojektejamme – aina tontin hankinnasta viimeisen asunnon myyntiin. Pekka on uudiskohdemyynnin Ammattilainen isolla A:lla!”

Jouni Bergman
rakennuttaja
Vujema Oy
Espoo

 

* * *

”Rakennutan pääosin kiinteistömuotoisia hallinnanjakosopimuksella myytäviä omakotitaloja. Harvalta välittäjältä löytyy tieto-taitoa hoitaa tämän tyyppisiä projekteja suunnittelusta myyntiin saakka. Pekka on yksi harvoista. Pitkä yhteistyömme on ollut saumatonta ja hyvää. Pekka myy kohteeni jatkossakin!”

Jukka Nieminen
rakennuttaja
Espoo

 

* * *

Rakennuttaja Pääkaupunkiseutu - Pekka Lahtinen LKV - Espoo - Vantaa - Helsinki - Mittakodit Oy - Rakentaja

”Rakensin aikaisemmin yhden omakotitalon kerrallaan kunnes tapasin Pekan 9 vuotta sitten. Pekan avulla ja ammattitaidolla yritykseni alkoi rakennuttaa suurempia RS-kokonaisuuksia. Pekka on myynyt kaiken tuotantoni nopeasti ja luotettavasti, myös ostajien näkökulmasta katsottuna! Yhteistyömme jatkuu varmasti!”

Ari Kangasniemi
rakennuttaja
Mittakodit Oy
Vantaa