18.10.2017 rekry

MUKAAN HUIPPUTIIMIIN?

Edustamme uudenlaista ja innovatiivista ajattelutapaa alalla ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme sen mukaisesti tulevaisuudessa. Strategiamme keskiössä on vahvasti paikallisuus sekä vahva brändimme, joka koostuu koko asiakaskokemuksen uudenlaisesta ymmärryksestä, suunnittelusta sekä toteuttamisesta käytännössä. Tuomme alalle kilpailukykyisen sekä uudenlaisen tavan toimia, liittyen mm myyntiin ja hankintaan sekä myöhemmin kokonaisvaltaiseenpalveluun.

Aikaisemman kokemuksesi lisäksi tunnistat itsessäsi potentiaalia, halua ja nälkää ajatella perinteisen toimintamallin ulkopuolelle. Sinulla on vahvat näytöt aikaisemmasta tuloksellisesta asuntojen ja kiinteistöjen myyntityöstä sekä hankinnasta. Ajattelet aina asiakkaan keskiössä. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote sekä vahva halu menestyä. Pystyt ja osaat katsoa asioissa kokonaisuutta niin asiakkaan kuin oman sekä yrityksen brändin näkökulmasta. Olet vahva tiimipelaaja ja haluat panostaa menestykseesi, mutta ymmärrät myös, että menestymiseen tarvitaan koko joukkue asiakkaan sydämen voittamiseksi. Olet valmis panostamaan omaan sekä koko tiimin menestymiseen, ymmärrät alan muutostarpeet sekä mahdollisuudet tulevaisuudessa.

Sinulla on vahva halu seurata oman alasi lisäksi toimialarajojen ulkopuolelta löytyviä digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia ja sitä kautta kehittyä itse sekä kehittää koko yrityksen brändiä asiakasnäkökulmasta.

Meillä sinua odottaa upea joukkue loistavia tulevia kollegoitasi sekä erittäin mielenkiintoinen ja haasteita tarjoava työ asunto-osakeyhtiöiden, kiinteistöjen, tonttien, rakentajien ja uudiskohteiden parissa täysin uudenlaisella tavalla toimia, jossa Sinua kuunnellaan ja osaamistasi arvostetaan. Yksi yrityksemme etu on matalan hierarkian tuoma joustavuus ja nopea reagointikyky asiakkaan tarpeisiin sekä markkinatilanteiden muutoksiin. Tarjoamme Sinulle näköalapaikan positiivisesti haastavaan ja antoisaan tulevaisuuteen sekä kilpailukykyiset palkkiot ja edut.

Soita niin jutellaan luottamuksella lisää

Pekka Lahtinen
toimitusjohtaja, uudiskohteet
p. 0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi