12.2.2016 riikka pfitzner-saarnia

Riikka Pfitzner-Saarnia

”Olipa projektisi pieni tai suuri voit luottaa minuun!”

Vahva ammattitaito ja ratkaisuhakuisuus sekä henkilökohtainen palvelu kauttani takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta markkinoinnin- ja myynnin keihäänkärjessä. Olen tottunut toimimaan erilaisten ihmisten ja kulttuurien kanssa sekä pienissä hankkeissa että vaativissa pitkissä projekteissa. Tämä on antanut minulle hyvän taustan nykyiseen työhöni. Suoritin LKV-tutkinnon  vuonna 2010 jonka jälkeen olen toiminut aktiivisesti kiinteistönvälittäjänä Espoossa, erityisesti kotikulmillani Tapiolassa ja Mankkaalla. Aluetuntemus – suurta kiitosta tuleekin siitä, että asun alueella, jossa myös työskentelen ja olenkin monelle tuttu ihan lähikaupan nurkilta. Olen ihmiskeskeinen ja hyvä verkostoituja, joka myös edesauttaa työssäni pärjäämistä ja siinä viihtymistä. Ihmisistähän tässä on kyse!

Vapaa-aikani kuluu mm. salibandyn parissa Tapiolan Urheilupuistossa kannustaen Espoon Oilersia. Yhdistystoiminta kuten Tapiolan seudun MLL ja vapaaehtoistyö ovat lähellä sydäntäni. Suurta iloa saan käydessäni Hämeenlinnassa mummonmökilläni mm. ajamassa nurmikkoa ja keräämässä marjoja luonnosta nauttien! Kotonani Pohjois-Tapiolassa puutarhanhoito ja ulkoilu antaa lisää energiaa. Perheeseeni kuuluu 2 lasta, joista toinen jo asuu omillaan.

Mikäli olet myyntiaikeissa, ota yhteyttä! 

Riikka Pfitzner-Saarnia
kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 040 502 2171, riikka.saarnia(a)lahtinenlkv.fi

PEKKA LAHTINEN LKV [A]
Ukonvaaja 2 A, 02130 Espoo
www.pekkalahtinenlkv.fi

* * *

ESIMERKKEJÄ KOHTEISTA, JOTKA OLEN MYYNYT ONNISTUNEESTI!

* * *

OSTOTOIMEKSIANTO – Myyjälle ei kuluja, ostaja maksaa palkkion!
Asiakasperheemme etsii kotia Tapiolan, Tontunmäen tai Westendin alueelta. Haussa uudempi, moderni koti (rv. 2000->), joko omakoti- tai erillistalo. Toiveissa olisi hyvät harrastetilat sekä oma piha. Yhteydenotot: p. 040 502 2171 Riikka Pfitzner-Saarnia

* * *

Asiakkaiden palautetta minusta

”Riikka neuvoi meitä ennen myyntiä mm. hinnan ja kuvien merkityksestä sekä lisäselvittämään talon kuntoa. Kotimme stailattiin, kävijöitä riitti hyvin ja ostaja löytyi nopeasti. Riikka iloisuus jäi myös mieleen!”
Asunnon myynyt pariskunta Espoosta

 

”Jatkuva yhteydenpito ja kommunikointi – siitä kiitosta, koska olin ajantasalla asioista. Riikan reipas ote työhön ja aktiivisuus toi halutun lopputuloksen!” 
Myyjä Espoosta

 

”Otimme Riikkaan yhteyttä koska olimme palaamassa Suomeen ulkomaankomennuksella. Jätimme yhteystietomme ja toiveemme koska tiesimme että hänellä on monia kontakteja ja käyntejä alueella. Meille kävi mitä parhaiten, heti ensimmäinen asunto, jota hän tarjosi ns. pöytälaatikosta oli meille sopiva ja teimme kaupat kuukauden sisällä. Nyt asumme tyytyväisenä Pohjois-Tapiolassa ja lapsemme saivat myös paikan läheisestä päiväkodista. Kaikki sujui aivan mahtavasti!”
Ostajat Pohjois-Tapiolasta

 

”Teimme ostotoimeksiannon Riikan kanssa koska olemme kuulleet että hän tietää monia hyviä myyntiin tulevia kohteita tällä alueella. Saimmekin poimia ns. rusinat pullasta ja kävimme katsomassa muutamia kohteita rajatulla alueella. Tällä hetkellä asumme tyytyväisenä Tapiolassa unelmiemme talossa, joka löytyi tätä kautta. Kiitos siitä!”
Ostajat Pohjois-Tapiolasta


Mikäli olet myyntiaikeissa, ota yhteyttä! 


Riikka Pfitzner-Saarnia

kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 040 502 2171, riikka.saarnia(a)lahtinenlkv.fi

PEKKA LAHTINEN LKV [A]
Ukonvaaja 2 A, 02130 Espoo
www.pekkalahtinenlkv.fi

 
Voit myös jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella
niin otan sinuun yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Aihe

Viesti

* * *

Kaikki myynnissä olevat kohteemme löydät TÄÄLTÄ!