16.11.2017 tapiola

UUDISKOHDE:
Koivunkonkelo 2 & Koivunkanto 5

uudet omakotitalot tapiolaan

Uudet omakotitalot Tapiolaan!

Tässä on tuleva kotisi! Erittäin halutulle, arvostetulle sekä turvalliselle Tapiolan vehreälle asuinalueelle, päättyvän tien päähän, valmistuu jouluksi 2018 neljä upeaa, vaaleaksi rapattua kivirakenteista kiinteistömuotoista Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemaa omakotitaloa hallinnanjakosopimuksella. Nämä uudet omakotitalot rakennetaan omille 757 m² + 642 m² suuruisille omille tonteille. Tämä koti on juuri Sinulle ja perheellesi, joka arvostaa asuinalueen rauhallisuutta sekä erittäin hyviä kouluja ja turvallista koulutietä lapsille, kulttuuria sekä kattavia palveluja lähelläsi. Näyttävä, edustava ja kaunis koti, vaativaankin makuun. Talojen harmoninen tyylikkyys ja moderni ulkoasu on toteutettu laadukkaasti ja erityisellä pieteetillä, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Nämä upeat kivirapatut talot edustavat modernia skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Kaikki neljä upeaa taloa sijaitsevat auringon kannalta optimaalisesti etelä-länsi –suuntaan, sekä 138 m² talot rajoittuvat puistoalueeseen. Arvioitu energialuokka: B.

Talojen pinta-alat jakaantuvat seuraavasti:

Koivunkonkelo 2. Kaksi taloa, molemmat ovat kokonaisalaltaan 120 m². Oh, k, rt, 3 x mh, eteinen, 3 x wc, 2 x kph, sauna, vh 115 m², joista aputilat ask.tila, khh 16 m² sekä lisäksi lämmin varasto 5 m².

Koivunkanto 5. Kaksi taloa, molemmat ovat kokonaisalaltaan 138 m². Oh, k, rt, 4 x mh, eteinen, 3 x wc, 2 x kph, sauna, vh 133 m², joista aputilat ask.tila, khh on 16 m² sekä lisäksi lämmin varasto 5 m².

Edellä mainittujen neliöiden lisäksi yläkerrassa terassiparveke n. 14 m², joka on mahdollisuus lasittaa sekä alakerran terassi n. 28 m². Jokaisella asunnolla on talon vieressä 2 autopaikkaa, joista toinen on katospaikka.

uudet omakotitalot tapiolaan

Näissä tyylikkäissä, uusissa omakotitaloissa on valittu energiataloudellinen maalämpö sekä kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys, mikä mahdollistaa miellyttävän tasaisen sisälämpötilan läpi kokovuoden sekä myös todella edulliset asumiskustannukset. Yhtiön sijainti puistoalueen vieressä, päättyväntien päässä, on loistava jo pelkästään rauhallisen ja viihtyisän ympäristönsä ansiosta, mutta ollen kuitenkin kävelymatkan päässä Tapiolan keskustan kattavista palveluista ja tulevasta metroasemasta, unohtamatta Tapiolan urheilupuiston tarjoamia harrastusmahdollisuuksia sekä alueen erittäin hyviä ja arvostettuja kouluja.

Kodin sisätilat ja pintamateriaalit

Meille on tärkeää tarjota sinulle ja perheellesi täydellinen koti, juuri teidän tarpeisiinne vastaten, myös pintamateriaalivalintojen osalta. Pitkän kivitalorakentamiskokemuksen omaava ja laadukkaasta lopputuloksesta tunnetun yhteistyökumppanimme Arvorakentajat Oy:n kanssa olemme suunnitelleet materiaalivalinnat huolellisesti niin, että ne täyttävät korkeatkin laatuvaatimukset. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa tyylikkäisiin ja laadukkaisiin materiaalivalintoihin.

Asuntojen sisätilojen suunnittelu edustaa nykypäivän perheiden asumistoiveita, tarpeita sekä vaatimuksia parhaimmillaan. Suunnittelussa on panostettu ennen kaikkea asuintilojen viihtyisyyteen sekä käytännöllisyyteen, kodin edustavuutta ja estetiikka unohtamatta. Suuret avarat, lähes seinäkorkeuden mittaiset ikkunat, tuovat lisävaloa sekä avaruutta yhtenäiseen olohuone – keittiötilaan sekä tarjoavat kauniit, seesteiset näkymät vehreään ympäristöön. Oma piha, lasitettu parveke sekä katettu terassi (optiona lasitusmahdollisuus), on suunniteltu optimaalisesti sijaitsevan jokaisen talon eteläpuolella, mikä lisää asumismukavuutta antaen Sinulle ja perheellesi täydellisen mahdollisuuden nauttia auringosta omalla terassilla tai pihallasi aikaisin keväästä pitkälle syksyyn.

uudet omakotitalot tapiolaan

Tervetuloa tutustumaan Sinun uuteen kotiisi!

Tapiola: Koivunkanto 5 ja Koivunkonkelo 2 – Koti juuri sinun perheellesi, joka arvosta turvallisuutta ja rauhallisuutta

Upea koti ja arvostettu asuinympäristö siihen kaikkein tärkeimpään ja merkityksellisimpään: sinun ja perheesi elämään sekä hyvään arkeen. Tämä koti on juuri sinulle ja perheellesi, joka arvostat asuinalueen turvallisuutta, rauhallisuutta sekä hyviä kouluja, kulttuuria ja kattavia palveluja lähellä. Näyttävä, edustava ja kaunis koti, vaativaankin makuun, upealla sijainnilla Tapiolan vehreällä, arvostetulla ja halutulla asuinalueella. Tapiolan keskustan kattavat palvelut ja kulttuurielämykset ovat vain pienen kävelymatkan päässä. Lyhyet työmatkat ja hyvät, nopeat yhteydet sekä Espoon sisällä että koko Helsingin alueella antavat lisää aikaa perheellesi.

Tapiola asuinalueena

Upea, vehreä ja arvostettu Tapiola rakennettiin alun perin 1950 – ja 1960 – luvulla puutarhakaupungiksi. Aluetta uudistettiin Arkkitehti Aarne Ervin arkkitehtiryhmän johdolla, jolloin Tapiolasta rakennettiin moderni puutarhakaupunki, nostaen samalla suomalaisen kaupunkisuunnittelun maailmanmaineeseen. Tapiolan keskusallas ympäristöineen ja rakennuksineen on suurelta osin Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelemaa.

Tapiolan keskustassa on kattavat ja erittäin monipuoliset palvelut. Tapiolan urheilupuisto, jäähalli, uimahalli sekä urheilun monitoimihallit antavat useita monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen koko perheelle. Lähialueella on useita suomenkielisiä, erittäin arvostettuja suomalaisia päiväkoteja, peruskouluja sekä lukioita. Ruotsinkielinen (kielikylpy) varhaiskasvatus (päiväkoti ja esikoulu) sekä peruskoulu sijaitsevat myös lähellä (Westend, Olari sekä Haukilahti). Tapiolassa on myös mahdollisuus englanninkieliseen varhaiskasvatukseen.

Lähialueella on useita hyviä leikkipuistoja sekä asukaspuistoja monimuotoisine kerhotoimintoineen. Tapiolan upeat, vehreät puistoalueet sekä kävelypolut antavat rauhaa ja mahdollisuuden koko perheelle nauttia luonnosta yhdessä, aivan keskellä kaupunkia. Otsolahden ranta-alue viheralueineen on ainutlaatuinen osa Espoota ja vanhaa Tapiolan puutarhakaupungin idylliä. Otsolahdesta löytyy myös pienvenesatama, joka mahdollistaa perheiden veneilyharrastuksen. Tapiolan uusi golfkenttä on vain kävelymatkan päässä uudesta kodistanne.

Kaupat ja palvelut sekä kulttuuri

Tapiola on Espoon merkittävin taiteen, tieteen sekä talouden keskittymä. Tapiola on koko Espoon kulttuurinen keskus. Siellä sijaitsevat mm. Espoon kulttuurikeskus, kirjasto, Espoon Kaupunginteatteri sekä Espoon modernintaiteen museo Emma (WEE GEE –Talo), jotka mahdollistavat osallistumisen moniin erilaisiin kulttuuritapahtumiin, konsertteihin, näyttelyihin sekä muihin tapahtumiin. Tapiolan uudistuva keskusta, Stockmann sekä Kauppakeskus Ainoa ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Länsimetron pysäkki lähellä Tapiolan urheilupuistoa, vain lyhyen kävelymatkan päässä kodistanne, mahdollistaa nopean liikkumisen ja erinomaiset kulkuyhteydet sekä Espoon sisällä että myös nopean siirtymisen Helsingin keskustaan. Tapiola toimii myös solmukohtana Espoon sisäiselle liikenteelle.

Rakentamisen aikataulu

Rakennustyöt käynnissä ja arvioitu valmistuminen 12/2018. Rakennuttaja: Arvorakentajat Oy.

Myynnissä olevat talot:

Koivunkonkelo 2 A | OKT 120 m² | MYYTY
Koivunkonkelo 2 B | OKT 120 m² | MYYTY

Koivunkanto 5 A | OKT 138 m² | MYYTY
Koivunkanto 5 B | OKT 138 m² | MYYTY

Kohteen myynti:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi