28.11.2017 Yhteistyömme Laurea AMK opiskelijoiden kanssa –  opettavaista, innostunutta ja antoisaa

Tervehdys pitkästä aikaa,

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Laurea Ammattikorkeakoulun kanssa kuluneen syksyn aikana. On mahtavaa saada olla mukana tiiviissä korkeakouluyhteistyössä Markkinointiviestinnän sekä Brändin kehittämisen -kursseilla. Syksy on ollut sekä antoisa että opettavainenkin. On upeaa nähdä kuinka nuoret, lahjakkaat korkeakouluopiskelijat tarttuvat innolla ja antaumuksella haasteeseen Pekka Lahtinen LKV:n osalta.

Saimme aloittaa tämän matkamme syksyllä sisältömarkkinoinnin opein Kati Kerosen, Differo Oy:n kehitysjohtajan, oivalluttavalla opastuksella. Opintomatkamme on jatkunut läpi syksyn opiskelijoiden kanssa yhdessä käytännössä kehittäen meidän markkinointiamme, Suurella Sydämellä. Ehkä suurin oivallus meille itsellemme on ollut se, että tämä mahtava, mielenkiintoinen ja jatkuva muutoksen matka on oikeastaan vasta alkanut. Sillä matkalla olet sinä, hyvä asiakkaamme kehittämisen keskiössä ja vuoropuhelussa kanssamme. Tärkeintä on, mitä juuri sinä toivoisit meiltä ja kokonaispalvelultamme ja asumiseen ja elämiseen liittyvissä asioissa nyt sekä tulevaisuudessa. Tästä syksystä, Laurea -yhteistyöstä, oivaltavista opeista ja ennen kaikkea myös omasta sekä opiskelijoiden innostuneisuudesta, toivomme saavamme eväitä jatkossa kehittää omaa toimintaamme entistäkin paremmaksi.

Muutamia palautteita opiskelijat ovat jo antaneet tästä yhteisestä opintomatkastamme. Niitä on ollut ilo lukea. Lämpimästi kiitämme heitä jo nyt yhdessä tehdystä työstä.

 

”Projekti on ollut mielenkiintoinen ja hauska. Ollaan saatu kehittää omia ideoitamme ja käyttää luovuuttamme. On myös ollut hienoa, että toimeksiantaja on todella luottanut meihin opiskelijoihin 😊 ”

 

 ”Projektin parissa on ollut mukava työskennellä. Oppia mitä yleensä voi vain kartoittaa töissä on ollut nyt mahdollista harjoitella koulussa. Lisäksi Pekka Lahtisen kanssa työskentely on ollut opettavaista ja hauskaa. Asiantuntijuutta suosittelen lämmöllä. ”

 

 ”On mukava tehdä prokkista toimeksiantajalle, joka on mukana vähintään samalla innolla kuin tekijätkin. Ollaan saatu säännöllisesti positiivista palautetta omista ideoista ja samalla myös ehdotuksia sieltäkin suunnasta. Luovuutta ja soveltamista vaativat projektit toimii vastapainona teorian osaamiselle ja hienoa päästä toteuttaan asioita mielenkiintosen yrityksen ja toimialan parissa.

 

Laurea AMK opiskelijoiden kommentteja / syksy 2017

 

Konkreettisesti pääset seuraamaan ensimmäistä yhteistyökumppanimme kanssa käytäntöön vietyä kokonaisuutta Facebook-sivuillamme, joka koostuu mm Oilers – viikkokilpailuista, joita seuraamalla ja osallistumalla voit voittaa mm. lippupaketteja kuumaan paikallisderbyyn Indians-Oilers la 16.12.2017 Metro Areenalle (osallistu kilpailuun TÄSTÄ). Olemme tänäkin vuonna mukana Suurella Sydämellä kannustamassa Oilersia voittoon ja samalla Laurea AMK opiskelijoiden kanssa suunnitelleet pisteellemme myös muuta, koko perheelle sopivaa ohjelmaa mm. lämäritutkan sekä ”tulevaisuuden älykoti – tutkimuksen”, jonka toteuttavat Laurea AMK opiskelijat. Toivottavasti saamme kuulla tutkimuksessa myös sinun arvokkaan näkemyksesi siitä, miltä tulevaisuuden koti näyttää.  Pisteellämme voit samalla tutustua, tavata ja nähdä jotain muutakin mielenkiintoista tulevaisuudesta… Tapaamisiin siis Metro Areenalla la 16.12.2017!

Toivottavasti sinäkin olet kanssamme kehittämässä vieläkin parempaa tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, juuri sinun tarpeisiisi vastaten. Mielipiteesi ja ajatuksesi ovat meille enemmän kuin arvokkaita. Tahdomme auttaa sinua kaikkeen kodinvaihtoon liittyvissä asioissa.  Asiantuntemuksella, Antaumuksella ja Suurella Sydämellä.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan tälle kehittämismatkalle kanssamme.

Parhain terveisin,   

 

 

 

 

 

Pekka Lahtinen
toimitusjohtaja, uudistuotanto
p. 0400 606 730
pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi